23 Şubat 2012 Perşembe

KIYMALI PRENSESA


 Bulgaristan'ın meşhur PRENSESA tarifini daha önceki yazılarımda paylaşmıştım.Şimdi de kıymalı prensesa tarifimi paylaşmak istiyorum.Pratik ve bir o kadar lezzetli prensesalar için tek gereken o midicik fırın:))) Tarif için TIK TIK :)) 

 Kıymalı prensesalar için tost ekmeklerinin üzerine Lütenitsa 'yı sürüyoruz.Daha sonra 2 veya 3 kere çekilmiş kıymayı (sarelle kıvamında olduğundan) sürüyoruz.En son rendelenmiş kaşar peyniri serpip önceden ısıttığımız midi fırınımızda üzerleri kızarana pişiriyoruz.Bir demlik çay ile de bir güzel hüpletiyoruz.Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum canlarım.

Herkese cümleten hayırlı akşamlar;))

Afiyet Olsun...

16 yorum:

  1. değişik ilk kez gördüm ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerne sağlık canım nefis görünüyorlar,helede benim gibi aç olan birine nasıl göründüğünü sen düşün artık,bir tane aldım:)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık arkadaşım.Çok güzel görünüyor :))

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için bu aralar diyette olup yiyemesemde bakıyorum içim açılıyor.Sevgilerimle cümleten hayırlı cumalar;))

    YanıtlaSil
  5. Canım süper bir fikir ellerine sağlık hayırlı cumalar sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. nigarcım biliyorum arşive dadandın sende yiyemediğin için ama yapma etme canımcım biliyorsun canımız istiyor :))

    YanıtlaSil
  7. YA CANIM MUHTEŞEMSİN YARATICI RUHU VAR MMMM MİS ELLERİNE SAĞLIK
    MUHABBETLE KAL
    :)))

    YanıtlaSil
  8. ama ama ben şimdi lütenitsa yı nerden bulacağım :( ..not almalıyım ve yaz geldiğinde muhakkak hazırlamalıyım bu letnitsa dan :) ....prensesalarda nasıl gel beni ye diyorlar ..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  9. eline sağlık gerçekten kahvaltı için hoş bir seçenek :)sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. Çok degişik :) ellerine saglık super gorunuyor denemeli bir ara
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  11. Kolay ve lezzetli bir tarif elinize saglik.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel ve pratik paylaşım için teşekkürler öğrenmiş olduk.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  13. gece gece canım çekti ne güzel görünüyor eline sağlık arkadaşım..

    YanıtlaSil
  14. Hepinize kocaman teşekkür ederim canlarım gerçekten çok pratik ve çok lezzetli insan bir oturuşta kaç dilim yediğini fark etmiyor işte o kadar nefis bir tadı var malesef:)))

    YanıtlaSil