23 Kasım 2011 Çarşamba

NİVEA....100 YILDIR CİLT BAKIM UZMANI


    16 ekim 2011 Pazar günü Cafe Portakal ve Ege'den Tarifler blog yazarları Baharcım ve sevgili Müberra'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğinde toplanmıştık.
  Kahvaltı sonrası bizlere etkinliğimizin sporlarından biri olan Nivea ürünleri dağıtıldı.Pakette iki adet ürün ve numuneler mevcuttu.

 Numunelerden çevremdekilere dağıttım.Kapış kapış gitti maşallah:))Ben kullanıyorum canlarım işte buyrun Nivea'nın etkilerine;)
  
  Hediye edilen ürünlerimiz;

Kuru ciltleri 48 saat nemlendiren NIVEA Repair&Care Onarıcı Bakım Kremi

 Dermotologlar tarafından geliştirilen yeni ürünümüz Repair&Care Onarıcı Bakım Kremi, üstün formülüyle soğuk kış aylarında cildi kuruluğa ve sertliğe karşı 48 saat koruyor. İçerdiği dexpanthenol ve Nobel ödüllü Hydra IQ nemlendirme teknolojisiyle kuru ve yıpranmış ciltlere yoğun bakım sağlayan ürün, cildi rahatlatıyor ve onarıyor. Hızlı emilen formülüyle cildin kendi kendini nemlendirme mekanizmasını harekete geçirerek, yenilenmesine yardımcı oluyor. Bergamot, mandalina, sandal ağacı, misk ve vanilya esanslarıyla zenginleştirilmiş NIVEA Repair&Care Onarıcı Bakım Kremi, düzenli kullandığında cildine pürüzsüz bir yumuşaklık ve ışıltılı bir güzellik kazandıracak! :)

 Karma bir cildim olduğundan çok fazla krem kullanmıyordum.Çünkü cildime uygun kremi bir türlü bulamadığımı düşünüyordum.Nitekim Nivea Repair&Care Onarıcı Bakım Kremi bu ön yargımı yok etti.Kullandığım ilk günden itibaren T bölgem dahil yağlı görünümünden ziyade daha nemli bir görünüme kavuştu.Cildim yumuşacık oldu.Her banyodan sonra da vücut bakımımı Nivea Repair&Care Onarıcı Bakım Kremi ile yapmaya başladım.Mevsimden dolayı ellerimde oluşan kuruma ve çatlamalara karşıda gayet onarıcı bir krem.Cildimi dış etkenlere karşı koruyor.Ellerimin ihtiyacı olan tüm nemi sağladığından gün boyunca ellerim yumuşacık ve bakımlı.Düzenli olarak kullanıyorum.Tüm sevdiklerime tavsiye ediyorum.




NIVEA Visage’ın efsanevi Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi’yle kırışıklara son! 


Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi’yle, zamana meydan okuyoruz! Hücrelerin yenilenmesi için gerekli enerjiyi sağlayan veciltte yaş ilerledikçe azalan doğal Q10 seviyesini artıran ürünler, kırışıklarla cildin derinliklerinde savaşıyor, genç görünümlü bir cilt sağlıyor. Güneş koruma faktörü 15 ile güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir kalkan görevi üstlenen seri, ciltte yeni kırışıkların oluşmasını da engelliyor. Seride; Q10 Plus Gündüz Bakım Kremi, Q10 Plus Gece Bakım Kremi, Q10 Plus Hafif Formüllü Gündüz Bakım Kremi, Q10 Plus Göz Kremi, Q10 Plus Temizleme Sütü’nün yanı sıra, en son çıkan ürünü Q10 Plus Şişkinlik Giderici Göz roll-on ürünü de yer alıyor.


 Yaşımdan dolayı yüzümde henüz belirginleşen çizlerim yok çok şükür.Bu değil ki zamanla olmayacak.İnşallah olmaz tabi:))Mimiklerimden kaynaklanan bazı minnacık çizgileri de görmüyorum zaten:))İleride oluşabilcek kırışıklıklar ve çizgiler için şimdiden önlemimi aldım.

Q10 Plus Gündüz Bakım Kremini hergün cildimi temizledikten sonra göz çevresi hariç cildime aşağı yukarı masaj yaparak uyguluyorum.Hızla emiliyor ve gözeneklerimi tıkamıyor.Cildimin ferahladığını ve yumuşacık olduğunu hissetmek çok güzel.Ayrıca mis gibi kokuyor.Geçenlerde eşimin sen hangi parfümü sıktın demesi ile kokunun parfümden değil yüzümden geldiğini fark ettim.:)))Karma ciltler için özel olarak geliştirildiğinden güvenle kullanıyorum.


Geçmişte Nivea;







2 yorum:

HULYA dedi ki...

Güle güle kullan canım:))

Nigar SARGIN dedi ki...

Kullanıyorum ablacım miss gibi kokusuna bayılıyorum zaten;))