17 Ağustos 2016 Çarşamba

Magnum’un Lezzetleri

Magnum, sizlere daha çok haz ve lezzet hissettirebilmek  için çalışıyor ! Satın alırken seçim yapmakta zorlanıyorsanız, işte siz değerli okurlarımızla Magnum’un ürünlerini paylaşıyoruz !
Magnum  Classic ; Gönlünü müthiş tada ve haz dolu bir ferahlığa aç ! Kaymaklı dondurma ve Magnum çikolatası sizi hazzın ve tadın doruklarına götürecek !
Magnum Badem ; Bademi seviyorsanız, Magnum Badem’in tadına tutulabilirsiniz ! Dikkat, yüksek derecede bağımlılık yapabilir !
Magnum Beyaz ; Badem ve vanilya mix ! Zengin içeriğinde barındırdığı çikolata tanecikleri size bu tadı sevdirecektir !
Magnum Antep Fıstık ; Fıstıklı Magnum, Fıstık sevenlerin tutkusu ve en sevdiği ! Zengin malzemeleri ile ona tutulacaksınız !
Magnum Portakal & Çikolata ; İki efsanenin birleştiği nokta, Portakal ve Çikolata ! Bu ikilinin sizi gerçekten serinleteceğinden eminim !
Magnum  Tarçın & Vanilya ; Tarçın ve Vanilyanın eşsiz tatları tek bir noktada ! Bu ürünü tercih ederek  kendi damağınıza hitap edin !
Magnum Double Karadut & Böğürtlen ; İki kat Magnum’un harika çikolatası ve içinde ki nefis mix ! Meyve dolu bir enerji kaynağına evet demelisiniz !
Magnum Double Çikolata ; İki kat çikolata içinde ki çikolata sosu ! Çikolata vazgeçilmezi olanlar için birebir !
Magnum Double Fıstık Ezmesi ; İki kat çikolata içinde ki bol fıstık ! Magnum fıstık severleri de unutmadı !
Magnum’un Mini Lezzetleri ;
Magnum Mini Classic ; Hazza doyamayanlar için Magnum, 6 tane Classic efsanesini bir pakete sığdırdı, Magnum Classic tadını uzun süre almak isteyenlere !
Magnum Mini Badem ; Eşsiz vanilya dondurması üzerinde muhteşem Magnum çikolatası ve zengin badem ! Magnum bu tadı da sizler için 6’lı kutulara sığdırdı !
Magnum Mini Classic, Badem, Beyaz ; Eğer Magnum’un ürünlerinin hepsinden haz duyuyorsanız ve ayırmadan yemek istiyorsanız, Magnum sizler için de bir iyilik yaptı ! Bütün tatlar bir pakette !
Magnum Mini Classic, Antep Fıstık, Fındık ; Magnum çikolatasının fıstık ve fındık ile olan kusursuz mixi artık bir pakette ! Haz peşindeyseniz, bu fırsatı kaçırmayın !
Magnum Mini Kış Serisi Portakal & Çikolata, Tarçın & Vanilya ; Portakal & Çikolata, Tarçın & Vanilya Magnum’un ürünleri  en çok sevilen kısımda. Bu tadın, tadına varmalısınız !
Magnum Mini Double Fıstık Ezmesi, Karadut & Böğürtlen ; İki kat Magnum çikolatasının, Fıstık ezmesi ve Karadut & Böğürtlen ile sağladığı uyum paha biçilemez ! Bir an önce tadına varın diyoruz.
Magnum Mini Double Çikolata, Karadut & Böğürtlen, Karamel ; Mükemmel uyumlu bu mix paketi ile hazzı yakalayın !


Magnum’un ürünleri geniş bir kitleye, 7’den 70’e herkesin damak zevkine hitap ediyor ! Magnum sizlerin damak zevki için çalışıyor. Magnum’un ürünleri daima sizlerle, siz de Magnum’la kalın!

Hiç yorum yok: