28 Ağustos 2012 Salı

COCO STAR

Rüzgarın püfür püfür serinlettiği bir İzmir sabahından herkese kocaman günaydınlar efenim;)
Geçmiş geçmiş bayramınız kutlu olsun,Rabbim nice bayramlara ermemizi nasip etsin inşallah;)Bayram dedik sevinçle karşıladık geldi ve geçti işte.Büyüklerimizin ellerinden,küçüklerimizin gözlerinden öptük.Saydık,sevdik,kucakladık...Eski bayramların tadı olmasa da bir bayramı daha geride bıraktık.
Veee aynı döngü başladı işte.Evden işe,işten eve...:(( 
Bayram dönüşü mesai başlar.O da ne İnternet yok,telefonlar yok,faks yok amanınnn :((1 gün,2gün,3gün yok Allah yok.Kafayı yememek elde değil.Boş boş otur akşama kadar ne banka işleri,ne ssk işleri,ne giriş çıkışlar,ne de mailler...Komşu fabrikalarda da aynı sorun mevcut olduğundan arızanın boyutunu az çok kestirebildik.Tam 4 gün.İşler birikti hatta yığıldı.Neyse ki okuduğum roman kurtardı beni bu azaptan.
Şöyle bakıyorum da İnternet bağımlısı olmuşum da haberim yok.:(( 
İnternetin olmayışı romanlarını büyük zevkle okuduğum Sevgili Yazar "Canan Tan'ın " uzun zamandır okumak istediğim romanı "Eroin ile Dans'ı" 3 günde bitirmeme sebep oldu.Sebep oldu iyi de oldu.Yazarın tüm romanlarını büyük bir hızla okuduğum yıllara nazaran şimdilerde oldukça yavaş olduğumu görüyorum.Nedeni mi kesinlikle İnternet artık biraz fren yapma zamanı diyerek NERGİS MEVSİMİ 'nde gördüğüm bu nefis şekerlemenin tarifine geçmek istiyorum.

Malzemeler:

* 1 kutu krema
* 1 su bardağı kahve kreması
* 3,5 su bardağı Hindistan Cevizi
* 1 su bardağı şeker

Üzeri için:

*Hindistan Cevizi

Yapılışı:
Krema derin bir kaba alınır.Şeker ilave edilip karıştırılır.Diğer malzemeler eklenip yoğrulan karışım.Buzdolabında 1-2 saat dinlendirildikten sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp Hindistan Cevizine bulanır.Kahve eşliğinde afiyet ile yenir.:))

Afiyet Olsun

15 yorum:

Unknown dedi ki...

yedim mutlu oldum ellerine sağlık canımcım

Unknown dedi ki...

İstanbulun sağanak yağmurlu serin sabahından sanada günaydınlar canım..
geçmiş bayramın mübarek olsun:)
coco starlar cok guzel gorunuyor güzel tarifmiş bende deniyim ellerine sağlık canım..
eroinle dansı okumadım anlasılan guzel kitap alınacaklar listeme kaydediyim.. fuara kadar ancak elimdeki kitapları bitiririm sonrada fuardan gider tüm listemi temin ederim:)öpüyorum canım..

mutfagabuyrun dedi ki...

çok güzel görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

Nigar SARGIN dedi ki...

Afiyet olsun sunam;)

Nigar SARGIN dedi ki...

Sevilcim teşekkürler canım buraya da tatlı esintisi ulaştı İstanbul'un sıcaklar bunaltmıştı iyi geldi bu serinlik;))Evet kitabı tavsiye ederim çünkü ben Canan Tan'n tüm romanlarını okuduğumdan yine çok etkilendim tavsiye ederim yani;)) Bende öpüyorum selamlar,sevgiler İzmir'den.

sarımutfak-hande dedi ki...

ımmm nefis yemede yanında yat yani:))
ellerine sağlık canım

Öcal-Mutfak-Esra dedi ki...

canan tanın eroinle dans kitabını bende okumak istiyordum ama sizden sonra bende başlıycam sanırım,şevke geldim :).bu şekerlemeleri daha önce kar topu adında rastladım ama bu sefer es geçemeyecegim kadar süper görünüyo.ellerinize sağlık.

sevil şahin dedi ki...

Merak ettim bu okuduğunuz romanı alınacak kitaplar listeme ekledim bakalım ben kaç günde okuyacağım.. çok haklısınız öyle bir internet bağımlılığımız var ki ne zaman uzak kalsak bunu daha iyi anlıyoruz..
coccco starlarınızı çok begendim hatta bir ara bende yapmıştım biz kar topu derdik :) çok enfes oluyor ellerinize sağlık afiyet olsun.
Sevgiler

nergis mevsimi dedi ki...

Eline sağlık,özellikle kahve ile gerçekten çok hoş :) Sevgiler...

Nigar SARGIN dedi ki...

Handecim çok teşekkürler

Nigar SARGIN dedi ki...

Sevgili esra mutlaka okunacak bir kitap özellikle tedbir amaçlı.Çok teşekkür ederim ayrıca sevgilerimle;)

Nigar SARGIN dedi ki...

Sevgili sevil güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Sevdiğim bir yazardır Canan Tan artık başka roman yazmasını bekliyorum...;)

Nigar SARGIN dedi ki...

Sevgili mutlu mutfak teşekkürler artık takipteyim sevgilerimle;)

Nigar SARGIN dedi ki...

Sevgili Nergis Mevsimi takipçiniz olarak güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Tam kahvelik zaten sevgilerimle;))

HULYA dedi ki...

Nigarım bu tarifi yeni gördüm çok hoş görünüyorlar ama kahve kremasını nerden bulabiliriz canım?"condensed milk"dedikleri şeymi yoksa?